Conceptors website online!

Posted by on May 14, 2012 in Nieuws | One Comment

Op het moment van schrijven is het ongeveer een jaar na de opening van ons eerste bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag. Onze website is net online en we hebben kort geleden groen licht gekregen om de conceptontwikkeling en exploitatie voor De Martini Fabriek in Rijswijk te mogen verzorgen. Daarnaast zijn we nog in gesprek met een aantal organisaties en vastgoedeigenaren in verband met de herontwikkeling van een aantal interessante locaties in regio Haaglanden.

Via deze weg houden we onze bezoekers graag op de hoogte van de onwikkelingen en delen we het laatste nieuws over onze projecten. Volg ons via Twitter om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen: http://www.twitter.com/conceptorsnl

1 Comment

  1. James
    2012/05/21

    Congrats on the new website! Can’t wait to see what you guys come up with next! I’m still looking for an inspiring and affordable studio space somewhere in The Hague.