Martini Borrel en lancering website

Posted by on Sep 6, 2012 in Nieuws | No Comments

Op 13 september aanstaande organiseert Stichting Urbanisator Plaspoelpolder de Martini-borrel. De Martini-Borrel vindt plaats in de voormalige Martini Fabriek aan de Verrijn Stuartlaan. Voorafgaand aan de borrel wordt een workshop picknick-banken maken georganiseerd. De picknickbanken zullen na 13 september hun plek vinden in de Plaspoelpolder.

Aan het einde van de middag volgen presentaties over de ontwikkelingen en nieuwe initiatieven in de Plaspoelpolder. De urbanisator en initiatiefnemers uit het gebied delen hun ideeën en de website van De Martini Fabriek zal officieel gelanceerd worden door Conceptors, als kick-off van de herontwikkeling van het gebouw. Via de website www.martinifabriek.nl zullen we alle bezoekers op de hoogte houden over de voortgang van de herontwikkeling. Op termijn zal de website dienst doen als informatieportaal met profielen van alle bedrijven die in De Martini Fabriek gehuisvest zijn.

Vanaf 17.00uur kan er geborreld worden: neem je collega’s mee, ontmoet je buren en kom gezellig borrelen!

Aanmelden voor de workshop en de borrel kan via de website van Urbanisator Plaspoelpolder.