De Martini Fabriek

De Martini Fabriek is een nieuw multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw in Rijswijk. Het gebouw biedt plaats aan ongeveer 80 ondernemers uit diverse sectoren. Geplande oplevering: eind 2012

In de Plaspoelpolder in Rijswijk wordt op dit moment gewerkt aan de herontwikkeling van de voormalige Martini fabriek. Het nieuw te realiseren multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw biedt vanaf eind 2012 plaats aan kinderdagopvang, horeca, dansstudio’s en laagdrempelige kantoorunits in verschillende metrages. Het gebouw krijgt onder meer de beschikking over diverse vergaderruimtes, receptiedienst en parkeerplaatsen op eigen terrein. Meer informatie volgt op korte termijn.

Conceptors verzorgt in opdracht van de eigenaar de conceptontwikkeling en exploitatie. De verhuur is reeds gestart en de kantoorunits kunnen naar wens in verschillende metrages en afwerkingsniveaus opgeleverd worden. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

N.b. Bovenstaande afbeeldingen zijn een sfeerimpressie. De groene tekst “PATIO” en het logo van justitie zullen uiteraard niet op het gebouw komen te staan. Op korte termijn zal de architect nieuwe afbeeldingen en sfeerimpressies aanleveren, waarna wij deze op onze website zullen plaatsen.